BetinaBetina

Malo mjesto Betina, nazvano "ljepoticom pučke mediteranske arhitekture", smješteno je na otoku Murteru te zajedno s mjestom Murter čini jednu urbanu cjelinu. Modernom prometnicom je povezana s autocestom od koje je udaljena samo 25 km.

Betina je nadaleko poznata kao staro sjedište vrsnih kalafata i njihove tradicije drvene brodogradnje, ali svojom se ljepotom također uvrstila među spomenike kulture i poželjne turističke destinacije. Betini upečatljiv i slikovit izgled daje barokna Crkva sv. Franje Asiškog oko koje se šire i spuštaju stare kamene ulice.

Plitka vala, Zdrače, Bilave i Kosirina samo su neke od pristupačnih plaža ujedno i vrlo pogodnih za djecu. U Betini se nude i brojne aktivnosti poput ronjenja, biciklizma, škole jedrenja i plivanja što ovo mjesto čini odličnim izborom za obitelji s djecom. Nadalje, Betina je i centar za nautičare s marinom od 250 vezova i širokom ponudom usluga.

Neka od interesantnih događanja su Regata za dušu i tilo koja se održava sredinom kolovoza u svrhu promocije tradicionalne betinske gajete te Dan brganje koji se obilježava svake prve nedjelje u kolovozu u spomen starog običaja lova na školjke. Ovo malo mjesto istaknute ljepote idealan je izbor za one koji žele tih i miran odmor u okružju skladne arhitekture, čistog mora i netaknute prirode.

Apartmani

Apartman A1 2+2

Apartman A1 2+2

Prvi kat
49.00 m2
Apartman A2 2+2

Apartman A2 2+2

Drugi kat
49.00 m2
Apartman A3 2+2

Apartman A3 2+2

Drugi kat
38.00 m2
Apartman A4 4+2

Apartman A4 4+2

Drugi kat
58.00 m2